Verhuizen


Rent-A-Mover Amsterdam is ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende verhuisspecialisten.Wij verzorgen voor u vakkundig uitgevoerde verhuizingen, zowel particulier als zakelijk.

Het bedrijf bestaat uit een kleine groep ervaren enthousiaste mensen met een hoog service niveau. Mensen die graag voor u klaar staan om van uw verhuizing een succes te maken.

Rent-A-Mover heeft de mogelijkheid om alle typen verhuizingen op een verantwoorde manier uit te voeren met de meest moderne voertuigen-materialen zoals verhuisliften, kraanwagens, opslag containers, etc. Rent-A-Mover beschikt tevens over een wagenpark met voertuigen van 15 tot 100 m3. Onze voertuigen zijn luchtgeveerd en volledig uitgerust om uw goederen op een verantwoorde manier naar de plaats van bestemming te transporteren. De hoofdactiviteit bestaat uit verhuizingen door geheel Nederland met onder andere vestiging in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch, Maastricht.

Rent-A-Mover verzorgd al uw bedrijfs, kantoor, school verhuizingen of particuliere verhuizingen door geheel Nederland. Ons ervaren gekwalificeerd personeel zorgt er voor dat u goederen in goede staat op de plaats van bestemming aankomen.

Ook voor het deskundig in en uitpakken, demonteren en monteren staan wij graag voor u klaar.

Rent-A-Mover biedt de mogelijkheid uw verhuizing op maat uit te voeren, zowel particulier als bedrijfsmatig.
020-6684443